Känslor

vad är det starkaste som finns i livet , något som inget annat kan bryta eller gå före? det är kärleken , men varför blir man alltid förälskad i någon som är helt fel ? när det dessutom finns någon annan vid sidan av som är helt rätt för en, en som älskar en mycket tillbaka och bara väntar på en. varför vill man inte ha honom ? den rätta kanske inte har samma charm som den du älskar, han kanske inte är den du älskar för den du älskar är helt fel person , och bara därför vill du älska honom mer, varför? för att du inte kan få honom med andra ord, vi älskar den vi inte kan få och den som älskar oss vill vi inte ha.


Stor Problem

hej på er!
jag har fan stor problem med min iphone 4 för att jag har glömt bort lösenord och jag prövade 20 gånger  för att låsa upp men jag fick lov att vänta 1 timme då försökte jag ingen och fick lov att vänta 2 timmar. Efter 2 timmar visste jag inte vad jag ska göra så jag åkte till elgiganten och jag sa till dom  problomet  va med min iphone, Dom sa att jag skulle åka  hem o gå inne i iTunes sen återsälla mobil där  så kommer det att funka. Så nu håller jag på med det och  jag hoppas att det funkar!

Nu ska jag ta en skön dusha och vi hörs imorgon kanske goodbye :-) 


Tråkigt dag :-(

Tjena, jag har inte mycket att skriva men jag ska lägga ut vilka produkter jag använder för min ansikte där många människor fråga mig.
Baby lotion är en vanlig Cream som man kan använda hela kroppen, ansiktet, alla kan använda den och baby lotion är från England.
Face Wash är en vanlig ansikte tvätt du smörjer in din ansikte och sen efter 1 eller 2 timma så tvättar du av dig, Face Wash kan alla använda. Den är bra för huden, din ansiktet blir soft, smooth, supple och Face Wash är från Dubai.

Just nu ska man lägga sig i sängen och Titta på en film som heter Acceptera så sov gott alla och goodbye :-)


Freeeddddaaaaggg yeah

Shoo bloggen, idag har jag haft roligt med massa klass kamrater som är så jävla gulliga så jag kände inte mig ensam jag kände mig att jag hade vänner som är här för mig! Men idag näst sista lektionen så hade jag musik då börja min musik lärare skrika på mig och säg att jag ska hålla tyst och jag sa till honom varför ska jag hålla tyst när dom ändra killar pratar, det är jag som bestämmer om jag ska prata eller inte om du gav mig i musik F så är du Kokobangbang för att förra året hade jag D hur fan kan jag få ett F Nu och vet ni vad han svarade Jag vet inte...
Jag gick där i från bara jag bara orkade inte med honom så har min dag i skolan sett ut..
Nu ska jag dra till gymet sen blir det en film och mys

När jag på väg till min skåp och ta på mig mina Jack så hittade jag en tandborste i golvet hhahahaha 😉👍❤🙊


Skolan dödar mig snart

Tja, jag orkar inte mer att plugga för att skola dödar mig så snart men det är mycket inlämnings papperna man ska skriva och göra klar så nu sitter man pluggar och samtidigt tänker jag på massa jävla skit.
Imorgon kommer det vara en ganska lång dag kommer att göra massa saker! :-) :(


Godnatt

Godnatt bloggen vi hörs imorgon kanske jag är inte säkert om jag ska blogga imorgon eller inte. Imorgon för mig är det lång dag slutar 16:00 skolan sen till gymet ska gyma 1 timme efter de ska man hem och plugga och göra klart lite andra saker. 😉👍💪

Dålig! :(

Hej bloggen, jag har hatf problem med bloggen för att det gick inte så bra att blogga. Så jag kommer inte blogga så mycket för att jag har mycke plugga att göra i skolarbete och jag har betygsättning på Torsdag så jag måste göra klar allt som läxor, prov och massa mer så det är därför så jag kommer inte hinna att blogga + att jag är förkyl! Hoppas att jag blir frisk på måndag :(

I'm back

Hej bloggen i'm back