27 Januari 2013

Hej förlåt att jag har inte bloggat dom här dagarna för att jag hann inte blogga hade mycket att göra men idag ska jag inte göra så mycket bara plugg
Nu har jag börjat plugg mycket och det bra!
Goodbye :-)


Torsdag och min föddelsedag :-)

tomorrow is my birthday i'm so happy! det är torsdag imorgon det är alltid en lång dag för mig i helvetet jag önska att jag hade en skön schema inte en Jävla lång schema där jag slutar bara tidigt varje onsdagar.
Jag har matte prov första lektionen så jag är ganska nervös men det kommer att gå bra jag hoppas det!


Good natt

Vi höra imorgon efter skolan och gymet


Idag och morgon

Tjena bloggen idag har inte gjort så mycket bara har pluggat matte!

Imorgon är det skola börjar 9:55 och slutar 16:00 en vanlig dag, som är lång dag för mig!! Shit


Torsdag Lång dag!!

Hej har inte mycket att säga men idag var det lång dag för mig för att jag slutade 16:40 och började 08:30 Torsdag är en ej bra dag för mig men idag hade Stina en idrottslektion vi körde styrka det va jätte bra att vi hade styrka för att har ej tränat styrka på flera veckor/dagar! :-)
Bra jobbat gumman :-) <3


Dårlig dag

Jag är ledsen och arg är ej på bra humör :-( Imorgon är det idrott då är det mitt tur att ha idrottslektion är ganska nervös för imorgon men det kommer att gå bra ;-)


Måndag

Hej bloggen idag är det måndag jag gjorde inget speciellt bara va hemma sen 17:30 så åkte jag till Borlänge sjukhus och tog min spruta sen kom hem och nu ska man gå till sängen, lägga mig och kik med lite vänner :-)

Imorgon är det tisdag första dagen av skolan och har tid i Primärvårdsrehab Borlänge kl 13:30 är ganska nervös kan man säga!
Goodbye everybody :-)


Söndag

Hej på er! Första det är en tråkigt söndag och jag hatar söndag men jag sitter hos en kompis och vi snackar lite tjejsnack, sen sluta vi prata och det är lite tråkig för att hoolya börja prata med håller hon käften och vill inte snacka o jag vet inte vad jag ska säga men vi två tjejer som snackar och sen svara på kik och har så jävla tråkigt.
Imorgon är det måndag man har tid i Borlänge sjukhus för att ta spruta men vet inte var jävla spruta heter! Min hand kommer att dö och jag vet när jag kommer tillbaka till skola att någon kommer att slå mig hand men vi får se vem det blir först! (Hoppas att det är inte en va somaliska killar som går i skolan med mig eller dom svenska killar) :-)

Om ni vill kik mig så heter jag toto23344 jag vet att det är lite konstig namn men det va inte jag som bestämde det va jävla Kik team :-) Goodbye


Lördag

sho alla!
jag kan inte fatta att jag var sjuk hela jävla jullovet och det suger men nu är man frisk de är bra. Skolan börjar om 2dagar och det är bra för att jag har saknat alla (kanske alla har inte saknat mig) vem vet liksom vad folk tycker och tänker om dig det är lite svår att veta men skit i det! Jag bryr inte vad folk tycker om mig! Om folk tycker att jag är dryg så ni vet jag är inte det!

Nu ska jag kolla på Waterloo road och otkod1321 Vi hörs imorgon kanske!


Gott nytt år alla :D

Happy New Year to you all! :-)
Happy Birthday Dad <3