Inte bra

Hej alla mina läsare jag ska ta paus ifrån bloggen då ni vet! :-)


Praktik dag :-/

Hej bloggen idag vaknade jag och var fett trött orkade inte ens vakna för att jag somnade klockan 01:30 jag vaken och kikade med folk hela tiden jag var inte ens trött jag blev trött när klockan va 02:30 S jag har sovit så jävla lite.
Nu är jag på väg till skolan sitter i bussen ska snart gå och sen åka en till buss som går vid skolan.
Jag svär jag orkar inte skriva något för att Nobody does it like me!

Vi har praktik från tisdag enda till fredag men jag blev utkörd ifrån till från min praktik plats i tisdags för att det gick inte så bra att jobba på ett hotel så jag åkte till skolan och jobbade i cafeteria från halv tisdag och onsdag sen ledig i två dagar jappi. :)
Oj förlåt om jag har bloggat dom hör dagarna lite upptagen med saker och skolan!
God natt och sov gott alla<3


Plugg dag

Sitter och pluggar här på mitt rum jag, som vanligt. Ibland känner jag för att bara lägga ner, inte totalt men nästan. Göra uppgifterna och proven, att bara ta mig igenom dom, inte göra mitt allra yttersta och slita sönder mig av stress och plugg. Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad det är jag kämpar för eftersom jag inte ännu vet mina framtida mål. Men samtidigt så vill jag inte ha några ånger i framtiden. Även om jag inte presterar så pass bra som jag många gånger skulle vilja, så kan jag ändå säga att, ja jag gjorde i alla fall mitt allt. :-)


Min tråkiga dag

tja, idag har jag inte gjort så mycket för att jag va hemma hela dagen det blev ingen gym Har en stora jävla träningsvärk i hela kroppen kan inte ens röra mig men på måndag är det skola då ska jag göra Samhälles ekonomi prov och få veta om inblicken det är liksom praktik och jag få veta om jag få min proao plast på gymet ja eller nej! om jag få inte ett ja så vet jag inte var jag ska göra fuck the shit liksom...
Imorgon ska ni få vet hur min dag har varit!!!! :-)


NEW IN

Ni ska få se lite nya saker!


When you live the life so happy!

I would live in your love as the sea-grasses live in the sea,
Borne up by each wave as it passes, drawn down by each wave that recedes;
I would empty my soul of the dreams that have gathered in me,
I would beat with your heart as it beats, I would follow your soul
as it leads.